BLOEMENBAND

Een troostrijke laatste omhelzing van bloemen tijdens de uitvaart van uw dierbare.

Naast het maken van verschillende soorten bloemstukken voor bij de uitvaart van u dierbare, hebben wij sinds kort ook de Bloemenband.

Bloemenband is een rouwband gemaakt van volledige natuurlijke materialen. Bij ons is de mogelijkheid om de bloemenband te huren.

Wij brengen die aan op de kist of mand.

En u kunt uw gasten vragen een bloem mee te brengen.

Familieleden, vrienden en andere genodigden kunnen een bloem in de band steken. Zo omhelst u samen uw dierbare met een laatste bloemengroet.

Aktief Bloemsierkunst
ROUWBLOEMWERK

Aktief Bloemsierkunst is gespecialiseerd in het maken van bloemwerk voor belangrijke momenten, zoals het afscheid nemen van een dierbare. Rouwbloemwerk wordt gemaakt passend bij de voor u dierbare persoon, volgens uw wensen voor vorm, kleur en keuze van bloemsoorten.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van rouwbloemstukken. Ook is het mogelijk een sympathieboeket samen te laten stellen voor de nabestaanden, om te laten weten dat u met hen mee leeft. Een dergelijk boeket wordt in rustige tinten opgemaakt met een bijpassende vaas, zodat de persoon of familie die het ontvangt, het boeket direct kan neerzetten en verder geen zorgen hiervoor heeft. Aktief Bloemsierkunst maakt het rouwbloemwerk of sympathieboeket met aandacht en oog voor detail.

Als u advies of ontwerp op maat wenst, kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op via telefoonnummer 036-5377400.

Of …. vul hieronder het contactformulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Een rouwboeket is een liggend boeket wat geschikt is in de hand en kleiner is dan een bloemstuk.

Ons adviesprijs is vanaf € 35,-. Natuurlijk maken we voor elke prijsklasse een boeket. Kleur en bloemen zelf te bepalen.

Prijs van bloemstuk op oase is vanaf; € 75,- euro mogelijk.

Linten kosten € 17,50 in verschillende kleuren mogelijk.
Daarnaast maken we rouwbloemwerk, is gestoken op oase en in verschillende vormen/stijlen en afmetingen mogelijk.

Aktief Bloemsierkunst
Margaret Cavendishweg 75
1349 BN Almere

T: 036 537 7400
E: info@aktiefbloemsierkunst.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 09.00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Scroll naar top